Din vechea sura aflata in curtea noastra, in care se afla an de an fanul proaspat cosit adunat pentru hranirea animalelor am reusit sa o schimbam total chiar daca aspectul pe dinafara a ramas acelasi, intr-o sala de mese unde cu siguranta va veti simti minunat toti cei care ne ve-ti trece pragul. Aici la caldura oferita de semineul cu lemne va asteptam cu mare drag sa va petreceti seri minunate alaturi de cei dragi.

La iesirea din sura avem o terasa de unde puteti vedea o priveliste minunata si incantatoare ochilor dumneavoastra pe tot parcursul zilei, dar mai ales dimineata cand aerul proaspat va asteapta pentru a va savura cafeluta alaturi de cei dragi.

A fost renovata in stil traditional dar totodata imbinat cu rustic si elegant care ne da senzatia ca traim intr-o perioada de epoca si cu siguranta multi dintre noi ne dorim acest lucru, sa ne mai aducem aminte de trecut. Aici a fost pastrat si lemnul care ne-a dat aceasta oportunitate de a ne apropia cat mai bine de tot ceea ce poate fi mai rustic si traditional.Aceste fiind spuse, nu mai ezitati si poftiti pe la noi pentru a descoperii aici lucruri minunate care sa va faca, sa va simtiti extraordinar.