Ideea

 

curtea-exterioara-spate

Din momentul in care am ajuns aici in Veseud, ne-am dat seama ca acest loc este minunat pentru toti cei care vor sa isi petreaca o vacanta de vis si plina de relaxare. Acest lucru se datoreaza ambiantei pe care am creat-o in stil traditional, rustic dar in acelasi timp si elegant. Toate aceste minunatii pe care le-am renovat pentru a va oferi o sedere minunata aici la noi, isi pastreaza originea si traditia locului. Casa este amplasata vis-a-vis de Biserica Evanghelica si de parcul din localitate.

 

De cum popositi aici sunteti cuprinsi de o liniste interioara, care va face sa uitati de toate grijile pe care le aveti. Peisajul minunat care inconjoara satul este de nedescris, iar casele sasesti renovate la ora actuala de sasii care s-au reintors aici, au facut ca acest loc sa semene ca odinioara.  De asemenea, curtea spatioasa, plina de verdeata si multe flori care ofera o priveliste minunata va asteapta sa va petreceti zile perfecte la umbra vitei-de-vie si a pomilor fructiferi si seri de neuitat in jurul unui foc de tabara sau pe terasa la lumina lumanarilor.

 

Va punem la dispozitie 3 camere si 3 apartamente si de asemenea un loc perfect pentru relaxare si servirea mesei in sura renovata in stil traditional, care ofera un aer retro .

 

Acest loc, speram sa va ofere satisfactia de a va reintoarce aici si acea senzatie placuta care va aduce aminte de casele bunicilor de la tara.